Първоначално публикувано от 50 cent
Известие
Collapse
No announcement yet.
Невъобразим шум в купето...
Collapse
X
-
Ми ако някога ти е търкаляна колата и нещо не е донаправено няма да го опраиш . не забравяите 4е колите които караме някога са били нови и скъпи и след яки удари не са ги изхвърляли а са ги ремонтирали дано да не съм прав щото за мен лично е мноо важно колата да е девствена откъм разни по сериозни удари145 1.6 Boxer 95` , Ford Fiesta , Ford Transit
Comment
-
Първоначално публикувано от VladimiRRМи ако някога ти е търкаляна колата и нещо не е донаправено няма да го опраиш . не забравяите 4е колите които караме някога са били нови и скъпи и след яки удари не са ги изхвърляли а са ги ремонтирали дано да не съм прав щото за мен лично е мноо важно колата да е девствена откъм разни по сериозни удари
Comment
-
Първоначално публикувано от mi6onskiнякъде пък пишеше, че е от огледалата и дръжките на вратите, които са издадени много ..
Comment
-
Първоначално публикувано от VladimiRRМи ако някога ти е търкаляна колата и нещо не е донаправено няма да го опраиш . не забравяите 4е колите които караме някога са били нови и скъпи и след яки удари не са ги изхвърляли а са ги ремонтирали дано да не съм прав щото за мен лично е мноо важно колата да е девствена откъм разни по сериозни удари156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
re
Колеги, забелязвам много остроумни отговори, още повече и такива, които нямат общо с темата. Който не го интересува решението на този проблем, а просто иска да лансира някое свое оригинално лафче, по-добре да си създаде тема, където всеки да си каже лафчето. Защото всеки може да се направи на оригинален, но както виждам никой не може да реши подобен проблем. Извинения за оф-топика.Alfa Romeo 1.4 imola
Comment
Comment